Coronaprotocol
(bijgewerkt op 6 oktober 2021)

Graag stellen wij u op de hoogte van de maatregelen die wij treffen in verband met het coronavirus, om u en onze medewerkers zoveel mogelijk te beschermen. We krijgen steeds meer te maken met versoepelingen van de coronamaatregelen en zijn u graag van dienst. Wel blijven wij voorzichtig en vragen wij u rekening te houden met de volgende zaken:

Bereikbaarheid:
Telefonisch en per e-mail blijven wij bereikbaar zoals u gewend bent. Ook is het nog steeds mogelijk om een afspraak te maken.

Besprekingen:
De praktijk heeft ons geleerd dat een bespreking per telefoon of via Skype in de meeste gevallen heel goed mogelijk is. Omdat het tevens noodzakelijk is om het aantal personen op kantoor zo beperkt mogelijk te houden, geldt:

  • Besprekingen vinden momenteel plaats per telefoon of via Skype.

Passeerafspraken:
In bepaalde gevallen is het mogelijk om per volmacht te teken. U hoeft dan niet op kantoor te verschijnen. Dit geldt vooral voor verkopers van een onroerend goed zaak. Wanneer dit in uw geval (ook) mogelijk is, dan zullen wij u hierover inlichten.
Om het aantal aanwezige personen zo beperkt mogelijk te houden geldt:

  • Verkopers van een onroerend goed zaak tekenen per volmacht (er worden hiervoor geen kosten gerekend).
  • Makelaars en tussenpersonen kunnen wij helaas niet welkom heten.
Voor bezoekers die wij op kantoor ontvangen gelden de volgende regels:
  • Wij heten u van harte welkom maar schudden geen handen.
  • Indien gewenst kunt u in de centrale hal uw handen desinfecteren.
  • Wij vragen u uw eigen pen mee te nemen of te tekenen met een door ons verstrekte nieuwe pen (welke u mee naar huis mag nemen).
  • Wij schenken uit voorzorg tijdelijk geen koffie en thee.
  • Wij verzoeken u dringend om bij (corona gerelateerde) gezondheidsklachten contact op te nemen, zodat we kunnen kijken naar een oplossing of de afspraak kunnen verzetten.
  • Wij verzoeken u dringend om met zo min mogelijk mensen naar kantoor te komen: alleen degene(n) die aanwezig dient/dienen te zijn tijdens het passeren van de akte.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op:
T: (076) 593 1235
E: info@notariskantoorterheijden.nl

Wij danken u voor uw medewerking en begrip!

Team Notariskantoor Terheijden