Coronaprotocol
(bijgewerkt op 23 oktober 2022)

Graag stellen wij u op de hoogte van ons coronaprotocol. Wij passen deze aan op basis van de huidige situatie rondom het coronavirus en de daarbij geldende maatregelen.
Op dit moment gelden er weinig beperkingen en bent u van harte welkom. Wij kiezen er echter voor om
geen handen te schudden.

Heeft u (mogelijk) corona?
Om het kantoor voor iedereen zo veilig mogelijk te houden vragen wij u om in dat geval contact op te nemen. We zoeken dan naar een oplossing of verzetten de afspraak. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht, ook niet als dit niet minimaal 24 uur van te voren is.

Tevens wijzen wij u graag op de mogelijkheden rondom besprekingen en volmachten:

Besprekingen:
U bent (weer) van harte welkom voor een bespreking op kantoor. De praktijk heeft ons echter geleerd dat een bespreking per telefoon of via Skype in de meeste gevallen ook heel goed mogelijk is. Mocht u hier de voorkeur aan geven, dan behoort dit tot de mogelijkheden.

Volmachten:
In bepaalde gevallen is het mogelijk om per volmacht te teken. U hoeft dan niet op kantoor te verschijnen. Dit geldt vooral voor verkopers van een onroerend goed zaak. Verkopers zijn op dit moment (weer) van harte welkom op kantoor. Het blijft echter ook mogelijk om te tekenen per volmacht.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op:
T: (076) 593 1235
E: info@notariskantoorterheijden.nl

Wij danken u voor uw medewerking en begrip!

Team Notariskantoor Terheijden